Koop de juiste koffer

de juiste koffer kopen

Er zijn veel koffer aanbiedingen maar welke moet je nu kiezen? Je hebt immers harde koffers, zachte koffers, handbagage koffers, rolkoffers, lichtgewicht koffers en koffersets. Zachte koffers en handbagage koffers zijn vaak het goedkoopst. De handbagage koffer mag niet groter zijn dan een bepaald formaat, vaak rond de 55x38x23 centimeter. Wanneer de trip kort duurt en alle benodigdheden in de handbagage passen is dit natuurlijk prettig. Het scheelt weer het risico dat de koffer en ook de inhoud ervan zoek raken. Handbagagekoffers koop je ook bij de Hema of Action. Op internet kun je ze echter vaak goedkoper vinden. Samsonite koffers zijn erg goed!

Lichtgewicht koffer kopen

In het geval dat je veel mee wilt nemen kun je een lichtgewicht koffer overwegen. Grotere koffers zijn immers zwaarder en niemand vind het prettig om een te zware koffer mee te moeten slepen, vooral als de inhoud ook nog zwaar is. Ook kun je nadenken over het soort rolkoffer dat je wilt kopen. Je hebt een rolkoffer met twee wieltjes of een rolkoffer met vier wielen. Wil je een wendbare koffer dan kan je het beste voor een koffer met vier wielen gaan. Voor de prijs hoef je het niet te laten, ze zijn er ook in budget klasse.

Harde of zachte koffer kopen

Het voordeel van zachte koffers is dat ze licht zijn van gewicht en nog een beetje kunnen uitdijen qua vorm waardoor ze flexibeler zijn. Het nadeel is dan wel dat jouw spullen er vaak minder goed in zijn beschermd dan in een harde koffer. Ga je met het vliegtuig op reis dan is een harde koffer dan ook aan te bevelen. Ook als je een echt luxe en zakelijke uitstraling wilt, dan is een harde koffer vaak de beste keuze. Net zoals bij alles loont het ook bij koffers zeker de moeite om te zoeken naar de juiste aanbieding.

Wil je een Samsonite koffer, dan kun je deze het beste tijdens Black Friday kopen!